Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено вимоги до торгівлі харчовими продуктами на продовольчих ринках

Реклама

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко актуалізував вимоги щодо профілактичних заходів протидії поширення COVID-19 при здійсненні торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках (постанова від 27 квітня 2020 року № 14) .

Відповідна постанова № 21 від 16 травня 2020 року набрала чинності сьогодні, 18 травня.

З повним текстом зазначеної постанови зручно ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Відтепер має бути забезпечена відстань між робочими місцями продавців не менш як півтора метри, за умови наявності між місцями торгівлі захисних екранів, або три метри у разі їх відсутності.

Нагадаємо, раніше було установлено, що відстань між робочими місцями продавців мала складати не менше трьох метрів.

Залишається чинною норма щодо наявності захисних екранів між продавцями і покупцями із плівки або пластику.

Раніше ЮРЛІГА писала, що було прийнято постанову Головного державного санітарного лікаря щодо протидії поширенню COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках (детальніше про вимоги до роботи продовольчих ринків можна дізнатися тут).

Бізнес у період кризи. Миттєво дізнайтеся про початок банкрутства контрагента! Поставте на моніторинг бізнес-партнера у системі CONTR AGENT за назвою компанії, П. І. Б. директора/ФОП, кодом ЄДРПОУ компанії, ІПН ФОП та отримуйте сповіщення про будь-які зміни на електронну пошту або в особистому кабінеті. Замовити тестовий доступ на 72 години

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини