Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На літніх терасах можна буде перебувати вчотирьох, а йти вулицею — групами до 8 осіб

Реклама

Кабінет Міністрів підтримав ініціативу Міністра охорони здоров'я Максима Степанова щодо збільшення кількості відвідувачів літніх терас - із двох до чотирьох осіб, за умови дотримання соціальної дистанції та інших протиепідемічних рекомендацій.

Окрім того, було дозволено пересуватися вулицею групами до восьми осіб замість двох.

Відповідне рішення прийнято сьогодні, 13 травня, на засіданні Уряду, повідомляє прес-служба МОЗ.

«В умовах послаблення карантину пропоную внести зміни до параметрів перебування на літніх терасах. Адже в чинній редакції зафіксовано дві особи, які можуть перебувати там одночасно. Ми пропонуємо збільшити цю кількість до чотирьох осіб за одним столом, за умови дотримання дистанції у 1,5 метри, маскового режиму та всіх інших протиепідемічних рекомендацій», - підкреслив Максим Степанов.

У МОЗ нагадали, що з 11 травня в Україні почалося послаблення карантинних заходів, запроваджених раніше через коронавірусну хворобу COVID-19. Детальніше про те, що вже дозволено з 11 травня, читайте в окремому матеріалі ЮРЛІГИ.

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфопростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ. Обирайте, що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини