Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОЗ рекомендувало заборонити роботу ринків

Реклама

Головний державний санітарний лікар України прийняв чергову постанову щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби в місцях торгівлі.

Йдеться про постанову від 16 квітня 2020 року № 10.

З урахуванням численних порушень санітарних та протиепідемічних заходів і правил відповідно до інформації, наданої Нацполіцією:

рекомендовано місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування з метою протидії поширенню COVID-19 у місцях перебування масового скупчення людей заборонити функціонування ринків (продовольчих, непродовольчих та змішаних).

Директорат громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України має довести постанову до відома головних державних санітарних лікарів областей, м. Києва, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

З повним текстом постанови можна ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Нагадаємо, МОЗ дозволив роботу продуктових ринків за певних умов (постанова Головного державного санітарного лікаря України від 30 березня 2020 року № 5), проте у зв'язку з наявними фактами порушення протиепідемічних заходів при здійсненні торгівлі на ринках постанову № 5 було скасовано.

Бізнес у період кризи. Миттєво дізнайтеся про початок банкрутства контрагента! Поставте на моніторинг бізнес-партнера у системі CONTR AGENT за назвою компанії, П. І. Б. директора/ФОП, кодом ЄДРПОУ компанії, ІПН ФОП та отримуйте сповіщення про будь-які зміни на електронну пошту або в особистому кабінеті. Замовити тестовий доступ на 72 години

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини