Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд відкрив провадження щодо визнання протиправними обмеження роботи закладів харчування та ТРЦ

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження в адміністративній справі за позовом підприємця з Одещини до Кабінету Міністрів, в якому він просить суд визнати протиправними встановлені Кабміном до 24 квітня 2020 року обмеження щодо роботи закладів харчування та розважальних центрів.

Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

Зокрема, йдеться про постанову № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) в частині заборони суб'єктам господарювання до 24 квітня 2020 року приймати відвідувачів у закладах харчування, торговельно-розважальних центрах, інших закладах розважальної діяльності, а також фітнес-центрах, закладах культури, торговельного і побутового обслуговування населення.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче засідання у справі на 11 травня 2020 року.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

Судова система України в умовах карантину

Оновлено процесуальні кодекси в частині особливостей розгляду справ під час карантину

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини