Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено карантинні обмеження (ОНОВЛЕНО)

Реклама

Кабмін підтримав внесення змін до постанови № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2". Також уточнено перелік об'єктів, які можуть працювати під час карантину.

Таке рішення було прийнято на урядовому засіданні 8 квітня. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у Facebook. Що саме змінилося, демонструє інфографіка Уряду (пізніше інфографіку було оновлено).

Серед іншого, судді, держслужбовці та інші особи старше 60 років, на яких поширюється дія Закону "Про запобігання корупції", самоізоляції не підлягають.

Будьте на крок попереду кризових ситуацій. ЛІГА:ЗАКОН створила екосистему для управління ризиками для об'єднання всіх підрозділів команди в режимі карантину. Отримуйте актуальну інформацію про зміни в законодавстві, держреєстрах, про судові рішення та виграні тендери та залучайте до спільної роботи колег. Для клієнтів ЛІГА:ЗАКОН безкоштовний доступ. Дізнайтеся більше про LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Особи від 60 років: чи можна виходити на вулицю, ходити на роботу та їздити на дачу

Хто може користуватись громадським транспортом у період карантину?

В Києві діють нові протиепідемічні обмеження

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини