Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прийнято Закон щодо розмірів посадових окладів працівників ДБР

Реклама

Народні обранці підтримали ініціативу створення належних умов оплати праці для ефективної роботи працівників правоохоронних (зокрема, Державного бюро розслідувань) та інших органів державної влади.

Відповідний Закон (проект № 2572) було прийнято на ранковому засіданні Парламенту 20 грудня.

Законом пункт 3 розділу II Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади» викладається в новій редакції. Згідно зі зміною з 1 січня 2020 року норми і положення законів, якими визначені розміри посадових окладів та інших складових оплати праці, грошового забезпечення працівників державних органів, крім Апарату ВР, ДБР, НАБУ, ВАКС, САП, НАЗК, Рахункової палати та членів ЦВК, застосовуються в порядку та розмірах, встановлених Урядом.

До приведення законодавчих актів у відповідність до цього Закону вони застосовуються в частині, що йому не суперечить.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Нагадаємо, на ранковому засіданні 6 грудня Верховна Рада прийняла Закон (проект № 2260) щодо змін у сфері державної служби (детальніше про новели Закону).

З повним текстом Закону після його офіційного опублікування можна буде ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ. До речі, до 28 грудня придбати ІПС ЛІГА:ЗАКОН можна за дуже привабливою ціною - з новорічними знижками до -40 %. Скористайтеся акційною пропозицією, перейшовши за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини