Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Закон щодо продовження особливого порядку самоврядування на Донбасі

Реклама

https://jurliga.ligazakon.net/news/125758_gorodam-donbassa-opredelennym-minskim-memorandumom-predostavlen-osobyy-status

Сьогодні, 19 грудня, набув чинності Закон № 364-IX, яким особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей продовжено до 31 грудня 2020 року.

Відповідні зміни внесено в Закон "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей".

Згідно з цим Законом, особливий порядок місцевого самоврядування запроваджується у населених пунктах, визначених Верховною Радою.

До них належать райони або їх частини, міста, селища і села, що знаходяться на територіях, які розташовані між державним кордоном України з Російською Федерацією, урізом води Азовського моря та лінії розмежування, що відповідає Мінському меморандуму від 19 вересня 2014 року.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/165342_osobliviy-poryadok-samovryaduvannya-na-donbas-dyatime-do-zhovtnya-2018-roku

Нагадаємо, задумувалось, що Закон про особливий статус діятиме до 2017 року, але кожного наступного року цю дату переносять.

Для тих, хто відслідковує зміни в законодавстві, ЛІГА:ЗАКОН підготувала сюрприз до новорічних свят. До 28 грудня маєте нагоду придбати за вигідною ціною ІПС ЮРИСТ ПРОФІПС ПРАЙМІПС ГРАНД, а також систему аналізу судових рішень VERDICTUM.

Більше продуктів зі знижками до 40 % можна знайти тут.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини