Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
Реклама

Мін'юст провів облік скарг на дії держреєстраторів, які перебувають на розгляді Комісії з питань розгляду скарг в сфері державної реєстрації.

Наразі вже працює гаряча лінія, за якою можна дізнатися інформацію щодо стадії розгляду поданої скарги.

Телефон гарячої лінії - (044) 237-09-96.

Як раніше писала ЮРЛІГА, Антирейдерська комісія прийме скаргу на захоплення нерухомості впродовж 5 днів і планує розглядати складні рейдерські справи протягом доби.

Захистити від дій чорних реєстраторів своє майно вже зараз допоможе ефективний сервіс SMS-Маяк від "ЛІГА:ЗАКОН". Завдяки ньому можна відстежувати зміни статусу об'єкта нерухомості. Отримана інформація дасть змогу своєчасно звернутися до суду з позовною заявою про скасування вчинених реєстраційних дій, а також до правоохоронних органів із заявою про неправомірність таких дій. Спробувати сервіс можна за посиланням. Ефективно уберегтися від рейдерів також допоможуть сервіси SMS-Маяк Земля та SMS-Маяк Іпотека від "ЛІГА:ЗАКОН", за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS-повідомлення, електронним листом або через повідомлення в кабінеті користувача).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини