Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Просування юридичних послуг в інтернеті: нові можливості

24 липня 2019, 16:43
2115
0
Автор:
Реклама

Фраза, сказана Біллом Гейтсом, "Якщо вашого бізнесу немає в інтернеті, вас немає у бізнесі" з кожним роком стає все актуальніше - маркетингові дослідження демонструють стабільне зростання як числа покупок безпосередньо на сайтах, так і кількості споживачів, що роблять остаточний вибір лише після пошуку інформації про товар, послугу, постачальника, продавця в інтернеті. І хоча для юридичного ринку замовлення послуг адвоката, нотаріуса чи іншого фахівця онлайн все ще залишається не найпоширенішим сценарієм, потенційний клієнт все частіше звертається до інтернету як засобу первинного пошуку можливих постачальників послуг або з'ясування додаткової інформації про фахівця.

Виходячи з цих міркувань у 2012 році і було запущено Національний юридичний каталог від ЮРЛІГА, що став найповнішим з усіх подібних проектів в Україні.

Як показує проведений фахівцями ЛІГА:ЗАКОН аналіз пошукових запитів в українському сегменті інтернету, кількість людей, які шукають юриста саме в мережі, постійно зростає. При цьому найбільш частим сценарієм є пошук не конкретної юридичної фірми чи юриста, а всіх фахівців, які практикують у певній галузі, регіоні або надають конкретні послуги.

Саме тому компанія ЛІГА:ЗАКОН на початку 2019 року прийняла рішення про оновлення Національного юридичного каталогу від ЮРЛІГА.

Ключовими змінами (не враховуючи кардинального редизайну, переходу на більш захищений інтернет-протокол і впровадження двомовності) стали:

- перероблена система пошуку та фільтрів, яка спирається на результати глибокого аналізу реальних запитів користувачів, які шукають юриста в інтернеті;

- функція "Знайти найближчого", що дає змогу в один клік відобразити фахівців, які знаходяться найближче до користувача;

- нова система ранжирування в каталозі, у якій тепер беруть участь також дані співробітників компанії;

- кардинально новий інтерфейс для учасника каталогу, який дає змогу відразу бачити, як профіль виглядатиме для потенційного клієнта.

Ознайомитися з бета-версією оновленого каталогу ви можете за посиланням https://jurliga.ligazakon.net/ua/catalog. У ній доступний увесь функціонал для пошуку юриста та велика частина функціоналу учасника каталогу. Також до неї перенесено всі дані профілів старої версії каталогу.

Зараз нам украй важливо дізнатися вашу думку про оновлений продукт. Тож переходьте, шукайте юристів, реєструйтеся як учасники, заповнюйте профілі та направляйте відгуки на catalog@Ligazakon.ua.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини