Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

КМДА надала Верховному Суду в постійне користування земельні ділянки на вул. Копиленка

Реклама

Київська міська державна адміністрація розпорядженням від 22 травня 2019 року N 926 надала Верховному Суду у постійне користування земельні ділянки площею 0,2499 га та 0,0786 га для експлуатації та обслуговування адміністративної будівлі на вул. Олександра Копиленка, 6 у Печерському районі Києва із земель державної власності за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови у зв'язку з передачею адміністративної будівлі Верховному Суду на праві оперативного управління.

Зазначене розпорядження прийнято згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів від 1 грудня 2017 року № 841-р "Про закріплення державного майна за Верховним Судом".

Верховний Суд має вжити заходів щодо державної реєстрації права постійного користування на земельні ділянки у порядку, встановленому Законом "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень".

Нагадаємо вам, що уберегтися від рейдерів допоможуть сервіси SMS-Маяк і SMS-Маяк ЗЕМЛЯ від "ЛІГА:ЗАКОН", за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS-повідомлення, електронним листом або ж через повідомлення в кабінеті користувача).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини