Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКРЕКП більше не регулюватиме сферу поводження з побутовими відходами

Реклама

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/186006_penya-za-zhk-borgi-ne-mozhe-narakhovuvatisya-do-ukladennya-novikh-dogovorv---mnregon

У зв'язку з уведенням у дію 1 травня 2019 року окремих положень Закону № 2189-VIII "Про житлово-комунальні послуги" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, листом від 3 травня 2019 року N 4953/22/7-19 роз'яснила деякі свої повноваження.

У Комісії зазначили, що згідно з частиною другою статті 19 Конституції органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Відповідно до змін, які введено в дію 1 травня 2019 року, у НКРЕКП відсутні повноваження щодо державного регулювання сфери перероблення та захоронення побутових відходів.

Нагадаємо, з 1 травня змінились правила поводження з побутовими відходами у звязку з введенням в дію Закону "Про житлово-комунальні послуги".

Знайти всю нормативно-правову базу щодо поводження з побутовими відходами легко можна в модулі "Законодавство" ІПС "ЛІГА:ЗАКОН".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини