Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запущено сервісний центр для фармвиробників

13 березня 2019, 17:21
351
0
Реклама

Відкрився Сервісний центр, де надають послуги фармвиробникам, які хочуть зареєструвати ліки в Україні або провести клінічні дослідження. За повідомленням МОЗ це перший приклад в країні, коли державна експертна установа перейшла на сервісний формат роботи з компаніями.

https://jurliga.ligazakon.net/news/126207_uproshchen-poryadok-gosregistratsii-lekarstv


Сервісний центр Державного експертного центру МОЗ передбачає новий підхід до взаємодії між виробниками ліків і державою. Через Сервісний центр надаються усі послуги ДЕЦ та «Єдиного вікна» МОЗ для компаній і дистриб'юторів: прийом документів на реєстрацію, перереєстрацію лікарських засобів та проведення клінічних досліджень, ліцензування приватної лікарської практики, видача реєстраційних і ліцензійних документів, консультації експертів ДЕЦ.

https://jurliga.ligazakon.net/news/149838_uproshchena-protsedura-registratsii-importnykh-lekarstv


Компанія-заявник тепер отримуватиме усі послуги за єдиною процедурою в оператора. Це усуне черги, зменшить кількість відмов з технічних причин, а також пришвидшить проведення експертизи.
Тепер заявники можуть звертатися до Центру п'ять днів на тиждень - з 9.30 до 15.00. Раніше це було можливо лише три дні на тиждень з 9.30 до 12.00.


У модулі «Ситуації для юриста» ІПС «ЛІГА:ЗАКОН» містяться аналітичні підбірки нормативно-правових актів за певними тематиками, в тому числі і щодо порядку держреєстрації (перереєстрації) лікарських засобів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини