Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Процесуальні новели: рік потому

Реклама

Другий рік поспіль компанія Pavlenko Legal Group бере участь в організації судового форму - однієї з наймасштабніших професійних подій у країні. Цього року юридична компанія знову виступить експертним партнером заходу, а адвокат Григорій Павленко - модератором сесії "Процесуальні новели: рік потому".

Формат сесії передбачає доповіді спікерів та професійне обговорення кожної теми за участю запрошених суддів.

Розглядатимуться наступні питання:
- предмет & суб'єкт як нові критерії розмежування юрисдикцій;
- зустрічне забезпечення;
- докази та доказування по-новому;
- примирення сторін за участю судді;
- новели апеляційного та касаційного оскарження;
- типові справи та зразкові рішення;
- спрощене, наказне, письмове та інші види особливих проваджень крізь призму повноти повноважень адвоката;

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/184007_yak-viglyadatime-dina-sudova-nformatsyno-telekomunkatsyna-sistema


- електронний суд.

«Як відомо, минуло трохи більше року з моменту набуття законної сили новими процесуальними кодексами та запуску оновленої судової системи. За цей час більшість правників встигли відчути на собі та мали можливість використати ряд численних процесуальних новел, запроваджених законодавцем. Нові критерії розмежування юрисдикцій, засоби доказування, види судових проваджень, запровадження інструменту примирення сторін за участю судді - все це стало стресом як адвокатів, так і для суддів, які були змушені максимально швидко адаптуватися до нових правил.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/181295_medatsya-v-admnprotses-tak-chi-n

Однак на сьогодні вже існує можливість підсумувати весь той практичний досвід, який було отримано правниками протягом першого року застосування процесуальних новел. Саме з метою підбиття підсумків та обміну набутим досвідом проводиться ІІ Судовий форум Асоціації адвокатів України.

Форум та, в тому числі, Сесія № 2 «Процесуальні новели: рік потому», модератором якої я виступаю, є важливими для тих, хто хоче почути про думки та реальний процесуальний досвід юристів, адвокатів та суддів щодо застосування нововведень процесуального законодавства» - прокоментував Григорій Павленко.

* Григорій Павленко спеціалізується на господарських і адміністративних судових спорах, захисті бізнесу та судових спорах, пов'язаних з авіаційним правом.

Активно захищає інтереси клієнтів у сфері публічних закупівель та, зокрема, в Постійно діючій адміністративній Колегії з розгляду скарг при Антимонопольному комітеті України. Також має досвід взаємодії з державними органами щодо надання Фондом державного майна України приватним особам права користування державним майном.

Представляв інтереси: ВАТ «Авіакоманія «Сибір» (S7), ТОВ «Авіакомпанія «Глобус», Malaysian Airlines, АТ «Газтранзит», ПрАТ «УАСК АСКА», ПАТ «ВТБ Банк», ТОВ «Вайн Хауз Груп», ПАТ «ОТП Банк», ТОВ «Вайн Хауз Груп», інших українських та іноземних компаній.

Григорій є автором численних статей та коментарів в провідних юридичних виданнях України.

Програма ІІ Судового форуму та реєстрація за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини