Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

П’ять переваг нового модуля ІПС - ВЕБІНАРИ

30 січня 2019, 15:00
299
0
Автор:
Реклама

ВЕБІНАРИ - новий модуль Iнформацiйно-правових систем (ІПС) ЛIГА:ЗАКОН. Це можливість комунікувати й вирішувати бізнес-завдання за допомогою трендового інструменту. Модуль ВЕБІНАРИ у веб-версії ІПС має три категорії: "Юристу", "Бухгалтеру" та "Навчальні".

Тематика вебінарів

Кадри та зарплата, атестація співробітників, специфіка податку на прибуток, ПДВ, ЄСВ, перевірки Держпраці - ці та інші теми вебінарів бухгалтери знайдуть у новому модулі.

Юристи дізнаються більше подробиць про зміни до Податкового кодексу України, реформу адмінпроцесу, захист персональних даних, антирейдерство, захист бізнесу тощо.

А спеціально для всіх користувачів ЛІГА:ЗАКОН фахівці компанії розробили короткі навчальні відеоуроки про продукти. Так простіше ознайомлюватися зі зручностями ІПС для ефективної роботи.

Комфортна комунікація

Модуль ВЕБІНАРИ в ІПС має п'ять переваг.

Актуальність. У фокусі ЛІГА:ЗАКОН завжди "гарячі" теми законодавчих змін і новацій з роз'ясненнями експертів. Тематичний відеоконтент постійно поповнюється новими матеріалами.

Зручність. До вебінару можна приєднатися в онлайн-режимі з будь-якого куточка світу. Для перегляду потрібно лиш мати ПК або мобільний пристрій з Інтернетом і гарнітуру. Запис відео легко переглянути у вільний час за філіжанкою кави. Всю корисну відеоінформацію ІПС зібрано в одному місці.

Безпечність. Користування модулем не потребує завантаження додаткових програм чи оновлення програмного забезпечення.

Інтерактивність. Під час вебінарів у чаті можна поставити запитання експерту в режимі реально часу або обмінятися лайфхаками з іншими учасниками.

Економність. Фахівець чи команда отримують нові знання прямо на робочому місці. Жодних витрат на поїздки. На додачу заощаджується найцінніше - час.

Підписка на вебінари

Модуль ВЕБІНАРИ доступний усім користувачам веб-версії ІПС. Бути в курсі тематичних вебінарів і не пропустити найцікавіше - просто. Підписка на канал YouTube допоможе тримати руку на пульсі.

Для оформлення підписки достатньо зробити три кроки. Перший крок - зайти в модуль ВЕБІНАРИ в системі ЛІГА:ЗАКОН. Другий - натиснути кнопку "Підписатися". Третій - підтвердити підписку на канал в YouTube*.

____________

* Для підтвердження підписки треба попередньо відкрити свій Google-акаунт.

Приєднатися до користувачів веб-версії Iнформацiйно-правових систем ЛIГА:ЗАКОН можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини