Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запрацював електронний кабінет адвоката

10 січня 2019, 16:20
8260
0
Автор:
Реклама

На сайті Національної асоціації адвокатів України функціонує електронний Особистий кабінет адвоката. Про це повідомила прес-служба НААУ.

Сервіс спрощує організаційну роботу і дозволяє сплатити щорічні внески, надавати інформацію про діяльність, підвищення кваліфікації, стаж, досвід роботи та ін.

Особистий кабінет адвоката - це електронний профайл на офіційному сайті НААУ, в який кожен адвокат, зареєстрований у Єдиному реєстрі адвокатів України може особисто вносити дані про свою діяльність і відстежувати нарахування балів з підвищення кваліфікації.

За допомогою цього сервісу удосконалюються профайли адвокатів у базі даних ЕРАУ.

Крім того, можна опублікувати допоміжну інформацію про засоби зв'язку, посаду в органах адвокатського самоврядування, загальний стаж адвокатської діяльності, категорію ведення справ, нагороди і так далі. З метою додаткової ідентифікації особи необхідно додати в профайл електронну версію власної фотографії.

Як зареєструватися?

На офіційному сайті НААУ в правому верхньому кутку є вкладка “Вхід для адвоката”. Для реєстрації слід вказати e-mail, який зазначено у ЄРАУ та пройти ідентифікацію. Після створення власного профайла, адвокат може заповнювати необхідні поля та додавати дані про себе та свою діяльність.

Детальніше про використання нового сервісу можна подивитися у відеоролику

За допомогою Особистого кабінету адвокат може легко донести до потенційного клієнта вичерпні дані про себе і розширити круг своїх контактів. Крім того, у кожного адвоката в Особистому кабінеті є можливість сплатити щорічний внесок на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування, буде можливість сформувати і роздрукувати ордер адвоката, переглянути графік заходів по підвищенню кваліфікації, координувати облік зарахованих балів та ін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини