Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк вживе додаткові заходи, якщо буде необхідно в умовах воєнного стану

30 листопада 2018, 16:00
530
0
Автор:
Реклама

На час воєнного стану, запровадженого строком на 30 днів у 10 областях України, банківська система і надалі працюватиме в звичайному режимі.

Норму про забезпечення надійності та стабільності банківської системи в умовах воєнного стану містить постанова Правління НБУ від 28 листопада 2018 року № 132 «Про особливості функціонування банківської системи України в умовах особливого періоду».

Нацбанк зазначив, що в разі необхідності ухвалюватиме окремі рішення стосовно порядку, обсягів та термінів впровадження додаткових заходів, що зумовлюють функціонування банківської системи України в умовах воєнного стану.

У постанові наведено перелік нормативно-правових актів НБУ з питань функціонування банківської системи України в особливий період.

Необхідність, порядок, обсяги та терміни впровадження заходів, передбачених документами НБУ з питань функціонування банківської системи України в особливий період, визначаються окремими рішеннями регулятора.

Документ прийнято у зв'язку з ухваленням Парламентом Закону «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні».

Постанова набрала чинності 29 листопада 2018 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини