Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Хмельницькій області шахраї присвоїли більше 60 га сільгоспземель

14 листопада 2018, 12:24
653
0
Автор:
Реклама

Прокуратура Хмельницької області спільно з управлінням СБУ встановила факт неправомірного заволодіння землями сільгосппризначення загальною площею 61 га та вартістю більше 3 млн грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Землі розташовані за межами населених пунктів Орининської сільської ради Кам'янець-Подільського району.

У ході розслідування встановлено, що у травні 2016 року держреєстратор одного з відділів Держгеокадастру у Хмельницькій області на підставі підробленого державного акту на землю зареєстрував право власності на земельні ділянки за фізичною особою. Внаслідок вказаних дій землі неправомірно вибули з державної власності.

За цим фактом прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 КК (шахрайство, вчинене у особливо великих розмірах), ч. 4 ст. 358 КК (використання завідомо підробленого документа), ч. 2 ст. 364 КК (зловживання владою або службовим станновищем, які спричинило тяжкі наслідки), ч. 2 ст. 366 КК (службове підроблення).

Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Зверніть увагу, убезпечити свою землю можна контролюючи реєстраційні дії відносно свого майна. У цьому вам допоможе SMS- маяк Земля, який забезпечує інформування про початок та хід реєстраційної процедури по земельних ділянках.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини