Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Шахраї намагалися за підробленими документами продати нерухомість у центрі Києва

23 жовтня 2018, 17:50
308
3
Автор:
Реклама

Київська прокуратура затримала чотирьох чоловік при спробі незаконно реалізувати три об'єкти нерухомого майна, що перебувають у власності приватних осіб та територіальної громади м. Києва.

Шахраї за підробленими документами зареєстрували на себе право власності на об'єкти нежитлового фонду у центрі Києва, а саме за адресою: алея Героїв Небесної Сотні, проспект Голосіївський та вул. В. Васильківська загальною площею близько 700 кв м.

Учасники злочинної групи були затримані у приміщенні нотаріуса у Дарницькому районі міста Києва при спробі продати вказані об'єкти нерухомості за 300 тис. доларів США.

Зараз затриманим повідомили про підозру у вчисенні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15 КК та обрали запобіжні заходи. Відносно трьох осіб, які виступали продавцями вказаного майна, - у вигляді домашнього арешту, а відносно організатора вказаного злочину - у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави.

Зараз вирішується питання щодо внесення апеляційних скарг на ухвали слідчого судді про обрання запобіжних заходів у зв'язку з їх м'якістю. Досудове слідство у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, власник може самостійно контролювати реєстраційні дії щодо своєї нерухомості. У цьому допоможе зручний сервіс SMS- маяк, який дозволяє оперативно дізнатися про зміни в реєстрі зручним способом: через смс-повідомлення, електронну пошту або у особистому кабінеті.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини