Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокатові загрожує 10 років в'язниці за рейдерство

26 вересня 2018, 16:58
229
0
Автор:
Реклама

Прокуратура Житомирської області повідомила про підозру адвокату за фактом заволодіння майном підприємства на підставі підроблених документів.

Адвокат підозрюється у тому, що підробила офіційні документи та, використовуючи підробку, за попередньою змовою з групою осіб, протиправно заволоділа нерухомістю та корпоративними правами товариства з обмеженою відповідальністю, ринковою вартістю понад 81 млн грн. 

За результатами досудового розслідування прокурором Житомирської області 17 вересня 2018 року особі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації), чч. 3, 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу.

Також прокуратурою області 21 вересня 2018 року подано до суду клопотання про дозвіл на затримання підозрюваної з метою приводу її до суду для обрання запобіжного заходу. 

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Зазначимо, що адвокату загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Вберегти своє майно від протиправних посягань допоможе сервіс моніторингу реєстраційних дій SMS-маяк. Зареєструвавшись на платформі, ви зможете отримувати миттєві сповіщення про статус майна в реєстрі та про заявки на реєстраційні дії зручним способом: в SMS, електронному листі або особистому кабінеті.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини