Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Унесено зміни до переліку показників сплати ЄСВ для інформування Кабміну

17 вересня 2018, 17:32
253
0
Автор:
Реклама

Уряд уніс зміни до переліку показників сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування для інформування Кабміну.

Відповідну постанову № 735 прийнято на засіданні 12 вересня.

Постанову прийнято на виконання Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов'язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» від 28 грудня 2014 року № 77-VIII, яким передбачено утворити Фонд соціального страхування України шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України і Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Документом змінено строк подання ДФС до Кабміну та інших визначених органів інформації про сплату ЄСВ з 15 числа другого місяця, що настає за звітним періодом, на 20 число.

Буде забезпечено розподіл ЄСВ за його видами та відображення в інформації, що надається ДФС до Кабміну та інших визначених органів, коштів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку із тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, як надходжень Фонду соцстраху.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини