Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні можуть заборонити перевозити пасажирів в автобусах без ременів безпеки

20 серпня 2018, 13:47
213
4
Автор:
Реклама

З 1 січня 2019 рокк можуть заборонити перевезення пасажирів в автобусах з кількістю місць для сидіння більше дев'яти (включаючи місце водія), які не обладнані тахографами, крім автобусів, які використовуються для регулярних перевезень на маршрутах протяжністю до 50 км і з максимально дозволеною швидкістю 40 км/год.

Відповідний проект постанови Кабміну "Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту" оприлюднений на сайті Мінінфраструктури для громадського обговорення. Зауваження та пропозиції до проекту приймаються до 17 вересня у письмовому і електронному вигляді за адресою: проспект Перемоги, 14, м. Київ, 01135, Depavtotr@mtu.gov.ua

З 1 січня 2020 роки також пропонується заборонити використання автобусів переобладнаних з вантажних транспортних засобів для здійснення пасажирських перевезень, крім автобусів категорії М2 за конструкцією, призначених для перевезення виключно сидячих пасажирів на нерегулярних маршрутах протяжністю до 80 км та наявності сертифікату відповідності.

Крім того, з 1 січня 2021 можуть ввести заборону на використання транспортних засобів для перевезення пасажирів не обладнаних ременями безпеки, крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини