Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Особливості вибору систем оподаткування учасниками відносин у сфері електронної комерції

16 серпня 2018, 15:25
336
0
Автор:
Реклама

Гармонійний взаємозв'язок між нормами різних галузей законодавства є невід'ємною складовою поняття «якість законодавства». Будь-який нормативний акт повинен мати свого споживача, тобто задовольняти потреби суспільства в конкретній сфері взаємовідносин.

Прийняття Закону України «Про електронну комерцію» свого часу було обумовлено необхідністю системного регулювання відносин учасників ринку електронної комерції, що, на думку авторів законопроекту, давало змогу оздоровити економіку країни й покращити інвестиційний клімат.

Очевидно, що здійснення підприємницької діяльності у сфері електронної комерції можливе лише за умови створення правових, організаційних та економічних передумов.

Якщо говорити про економічні умови, то насамперед слід ураховувати особливості оподаткування суб'єктів господарювання, які будуть учасниками таких відносин.

Як відомо, більшість суб'єктів малого підприємництва обрали спрощену систему оподаткування, яка дає можливість легально працювати, уникаючи сплати окремих податків і ведення складного обліку та звітності.

Повний текст матеріала читайте у виданні ЮРИСТ&ЗАКОН. Про те, чи зможуть платники єдиного податку першої - третьої груп бути суб'єктами відносин у сфері електронної коммерції ви дізнаєтеся, перейшовши за посиланням.

Щоб отримати доступ до інших матеріалів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся вільним тестом та оцінить увесь масштаб та переваги послуг, що надаються.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини