Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Недобросовісного орендаря зобов'яжуть повернути землю та накопичений борг

23 липня 2018, 09:09
186
0
Автор:
Реклама

На Дніпропетровщині прокуратура подала до суду на підприємство з іноземними інвестиціями з вимогою розірвати договір оренди земельної ділянки і повернути його територіальній громаді, а також стягнути заборгованість понад 1 млн грн.

Договір оренди земельної ділянки площею понад 90 га на території Боровської сільської ради був укладений між товариством з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями і Верхньодніпровською районною державною адміністрацією ще у квітні 2005, проте підприємство систематично не платило орендну плату, внаслідок чого утворилася заборгованість в сумі понад 1 млн грн.

Жовтоводська місцева прокуратура подала до суду позовну заяву в інтересах держави в особі Верхньодніпровської районної державної адміністрації і Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Наразі позов знаходиться на розгляді в суді.

Щоб не потрапити в подібну ситуацію, уклавши договір з ненадійним контрагентом, Ви можете подивитися повну інформацію про бізнес-партнерів в реальному часі за допомогою системи "CONTR AGENT". Демо-версія системи доступна за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини