Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юридичний ринок: медіа-аналіз компаній і конкурентів

4 липня 2018, 10:54
312
0
Автор:
Реклама

Онлайн-система медіа-моніторингу і контент-аналізу Semantrum запустила безкоштовний сервіс «Медіа-тест», завдяки якому компанія може перевірити свою активність чи активність конкурентів у медіа-просторі України за останні 10 днів.

У відкритому доступі можна:

· переглянути динаміку згадувань компанії у медіа-просторі за останні 10 днів, визначити час максимального згадування та джерела, де з'являлась назва компанії або бренду (ЗМІ, соціальні мережі, інше)

· дізнатись ТОП-джерел, у яких було згадано компанію, а також деталізувати джерела по географічному положенню (загальноукраїнські або регіональні), розміру та надійності (великі ЗМІ, невеликі, зовсім незначні)

· передивитись перелік статей та постів, у яких згадувалась Ваша компанія, переглянути текст статей.

Скористатись запропонованою послугою «Медіа-тест» можна безкоштовно за посиланням.

Також система Semantrum пропонує безкоштовний тестовий доступ, завдяки якому можна оцінити повний функціонал: графіки медіа-рейтингу компанії, детальний аналіз згадувань, візуалізація аналітики та зручне формування звітів. Замовити тестовий доступ можна тут.

______________________________________

Semantrum - онлайн-система медіа-моніторингу і контент-аналізу. Містить інформацію з понад 14000 web-джерел, 50 теле- та радіоканалів, 400 друкованих ЗМІ та основних соціальних мереж. Входить до складу Групи Компаній ЛІГА.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини