Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вводиться реєстр екземплярів РРО

23 червня 2018, 16:24
341
0
Автор:
Реклама

Кабмін спростив порядок реєстрації касової техніки і її технічного обслуговування.

Відповідна постанова від 13 червня 2018 року № 496 набуде чинності з дня публікації.

Документом запроваджується механізм обміну документами між територіальними органами ДФС і центрами сервісного обслуговування у електронній формі як при введенні в експлуатацію реєстраторів, так і подальшому їх обслуговуванні.

Очікується, що таке рішення дозволить істотно спростити процес реєстрації таких РРО, зменшить вплив людського чинника на ухвалення рішень в цій сфері і дасть можливість бізнесу здійснювати їх реєстрацію в один крок за один робочий день на підставі заяви по спрощеній формі.

Також вводиться реєстр екземплярів реєстраторів розрахункових операцій, порядок ведення якого визначить Мінфін.

Реєстр екземплярів РРО ведеться з метою узагальнення, зберігання і надання достовірної інформації щодо моделей (модифікацій), конструкторсько-технологічної і програмної документації реєстраторів, які дозволені для застосування у сфері торгівлі, громадського харчування і послуг і включені в Державний реєстр РРО.

Виробники не пізніше за день постачання реєстратора повинні будуть прислати ДФС інформацію про такий екземпляр реєстратора. Інформація повинна містити дані про найменування моделі (модифікації) реєстратора, сферу його застосування і версію внутрішнього програмного забезпечення (згідно з Державним реєстром РРО), унікальний (серійний) номер реєстратора, дату виготовлення, гарантійний термін зберігання, гарантійний термін експлуатації, термін служби реєстратора, складові частини реєстратора згідно з сертифікатом відповідності і конструкторсько-технологічною документацією виробника, комплект постачання.

На підставі вказаної інформації ДФС веде реєстр екземплярів РРО.

Лише СЬОГОДНІ всі бажаючі мають можливість отримати 30 % знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся тестовим доступом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини