Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнено повноваження НКРЕКП і держадміністрацій щодо обліку теплової енергії

23 червня 2018, 15:35
249
0
Автор:
Реклама

Розподілено повноваження НКРЕКП і обласних та Київської міської державних адміністрацій, зокрема, щодо забезпеченості споживачів приладами обліку теплової енергії незалежно від місця провадження ліцензованої діяльності ліцензіата.

Зміни внесено до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії.

Відповідні зміни внесено постановою НКРЕКП від 14 червня 2018 року № 418, яка набуде чинності з дня, наступного за днем її офіційного опублікування.

Також встановлено, що обласні та Київська міська держадміністрації здійснюють ліцензування господарської діяльності з виробництва теплової енергії суб'єктів господарювання у разі, якщо:

- суб'єкт господарювання провадить (має намір провадити) діяльність з виробництва теплової енергії (крім виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях, когенераційних установках, та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), на виробничих об'єктах, що розташовані на території відповідної області (м. Києва), і якщо заявлений (фактичний згідно із звітністю) обсяг виробництва теплової енергії в наступному (минулому) календарному році не перевищуватиме (не перевищував) 170 тисяч Гкал;

- суб'єкт господарювання здійснює ліцензовану діяльність з постачання теплової енергії при забезпеченості споживачів приладами обліку теплової енергії, що обліковують менше ніж 90 % від її загального реалізованого обсягу.

НКРЕКП забезпечить ліцензування діяльності суб'єктів господарювання, які одночасно провадять (мають намір провадити):

- діяльність з виробництва теплової енергії (крім виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях, когенераційних установках, та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), якщо заявлений (фактичний згідно із звітністю) обсяг виробництва теплової енергії в наступному (минулому) календарному році не перевищуватиме (не перевищував) 170 тис. Гкал;

- ліцензовану діяльність з постачання теплової енергії;

- ліцензовану діяльність з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках.

Крім того, Ліцензійні умови приведені у відповідність із нормами чинного законодавства. Зокрема, актуалізовано вимоги до приладів обліку теплової енергії.

Лише СЬОГОДНІ всі бажаючі мають можливість отримати 30 % знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся тестовим доступом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини