Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати хочуть розширити повноваження Держлісагентства

18 червня 2018, 10:00
132
0
Автор:
Реклама

Депутати мають намір розмежувати функцію державної лісової охорони від господарської діяльності та визначити основні функції та повноваження власників і постійних лісокористувачів.

Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи рекомендує ВР прийняти в першому читанні за основу законопроект № 8241 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення ефективного ведення лісового господарства та посилення охорони лісів».

Зміни запропоновано внести до Лісового кодексу та КУпАП.

Передбачається, зокрема, надання Держлісагенству повноважень з координації заходів з охорони лісів від порушень лісового та природоохоронного законодавства.

Також пропонується запровадити національну інвентаризацію лісів, яка має здійснюватися державною спеціалізованою організацією.

Крім того, проект уточняє основні вимоги щодо ведення лісового господарства, здійснення охорони і захисту лісів, повноважень посадових осіб у відповідній сфері та заходів щодо їх соціально-побутового захисту тощо.

Лише з 8 по 23 червня 2018 року всі бажаючі мають можливість отримати 30% знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНИМ тестом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини