Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До щорічного оцінювання фізпідготовки населення залучать більше органів

14 червня 2018, 17:25
266
0
Автор:
Реклама

Уряд оновив Порядок проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України.

Відповідні зміни передбачені постановою Кабміну від 6 червня 2018 року № 461, яка набула чинності 14 червня.

Документом, передбачено залучення ширшого круга суб'єктів до проведення вказаного оценивани, зокрема: МОЗ, Адміністрації Держспецзв'язку, Держприкордонслужби, ДСНС, Управління державної охорони, Нациполіцію, СБУ, Службу зовнішньої розвідки.

Проведення щорічного оцінювання є обов'язковим для учнів і студентській молоді навчальних закладів незалежно від форми власності (окрім установ позашкільної і дошкільної освіти), військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу Збройних Сил і інших військових формувань, Держспецзв'язку, правоохоронних органів, зокрема Нацполіції, рятувальних і інших спеціальних служб.

Строки проведення щорічного оцінювання встановлюються керівниками центральних і місцевих органів виконавчої влади, підприємств з урахуванням особливостей їх діяльності, але не пізніше листопада.

Оцінювання проводиться на добровільних засадах. безкоштовно і відповідно до тестів і нормативів, визначених власними нормативно-правовими і организаційно-распорядчими документами.

Також передбачено, що МОЗ сприяє проведенню медичного обстеження учнівської і студентської молоді, а також осіб, бажаючих пройти щорічне оцінювання на добровільних засадах, в державних і комунальних установах охорони здоров'я на безолатній основі.

Для посилення мотивації проходження щорічного оцінювання керівники відмічають своїх працівників, молодь, що вчиться і студентську, відомчими відзнаками або використовують інші методи заохочення у встановленому законодавством порядку.

До складу комісій з питань проведення щорічної оцінки включаються фахівці відповідної сфери діяльності, сфери фізичної культури і спорту, медичні працівники, а також представники інститутів громадянського суспільства, зокрема учасники АТО, волонтери.

Нагадаємо, Кабмін затвердив Порядок проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України ще у 2015 році

Лише з 8 по 23 червня 2018 року всі бажаючі мають можливість отримати 30% знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНИМ тестом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини