Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скасовані печатки на документах для компенсації путівок чорнобильцям

7 червня 2018, 11:01
133
0
Автор:
Реклама

Осіб, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров'я, одержаних під час участі у Революції Гідності, та яким надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни, забезпечать санаторно-курортним лікуванням.

Також постраждалі учасники Революції Гідності отримають у 2018 році щорічну разову грошову допомогу до 5 травня.

Відповідні зміни Кабмін прийняв на засіданні 6 червня 2018 року.

Так, приведено у відповідність із Законом «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»:

- Порядок використання коштів, передбачених у Держбюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням;

- Деякі питання виплати у 2018 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань».

Крім того, зміни внесено до Порядку надання щорічної грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам та закладам відпочинку, здійснення доплат за рахунок власних коштів, виплати грошової компенсації громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Зокрема, скасовано обов'язковість відбитка печатки на документі санаторно-курортного закладу, з яким органами соціального захисту населення укладається договір про виплату компенсації вартості путівки шляхом надання грошової допомоги.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини