Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Акт відбору продукції не завірятимуть печаткою

1 червня 2018, 10:26
158
0
Автор:
Реклама

Кабмін сксував вимоги про обов'язкове використання печатки у выдносинах суб'єктів господарювання з державними органами виконавчої влади в сферах нагляду за господарською діяльныстю, обороту наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, виробництва ліків і торгівлі ними.

Зміни передбачені постановою Кабміну від 30 травня 2018 року № 419.

Так, юрособи і ФОП більше можуть не ставити печатку на акті відбору зразків продукції для визначення її якісних показників згідно з Законом "Про засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". Печатка також не ставиться в заявах на визначення квоти на наркотичні засоби, психотропні речовини, про визначення методу знищення, акті знищення, балансі матеріально-товарних цінностей, звіті про виробництво, виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, препаратів і так далі.

Скасована печатка і для форми відомостей про наявність матеріально-технічної бази і кваліфікаційний рівень працівників (для виробництва лікарських засобів в умовах аптеки).

Нагадаємо, печатка скасована для роздрібної торгівлі алкоголем і нафтопродуктами, при подачі інформації Госфинмониторингу та ін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини