Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Спеціальний рахунок для внесення застави за адмінпозовами є небюджетним

29 травня 2018, 09:09
178
0
Автор:
Реклама

Врегульовано питання визначення спеціального рахунка для внесення коштів у разі застосування судом у порядку, визначеному КАСУ, заходу у вигляді зобов'язання іноземця або особи без громадянства внести заставу у справах за адмінпозовом Державної міграційної служби, її територіального органу чи підрозділу, органу охорони державного кордону або СБУ.

Відповідний Порядок затверджено постановою Кабміну від 23 травня 2018 року № 403, яка набуде чинності з дня опублікування.

Спеціальний рахунок для зарахування застави є депозитним (небюджетним) рахунком, який відкривається (закривається) в органах Казначейства відповідно до Порядку.

Такий рахунок відкривається для територіального управління Державної судової адміністрації, яке здійснює організаційне та фінансове забезпечення діяльності суду (у тому числі апеляційного), що ухвалив рішення про застосування застави.

Зарахування застави на рахунок та перерахування коштів з нього здійснюється відповідно до Порядку казначейського обслуговування небюджетних рахунків клієнтів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини