Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уперше припинена діяльність приватного виконавця

14 травня 2018, 16:37
181
2
Автор:
Реклама

Дисциплінарна комісія приватних виконавців при Міністерстві юстиції на засіданні 14 травня прийняла рішення про припинення діяльності київського приватного виконавця Андрія Авторгова.

Цей вид дисциплінарного стягнення був застосований при розгляді подання Мінюсту, яке зводилося до двох аргументів :

1. При виконанні приватним виконавцем в Державній виконавчій службі Шевченківського району Києва знаходилося незавершене виконавче провадження, таким чином відбувалося подвійне стягнення. Але, як пояснив А. Авторгов, в ДВС був відсутній оригінал виконавчого документу, і провадження було неправомірно не закінчене. Крім того, стягувач ще в жовтні 2017 року просив повернути наказ без виконання у зв'язку з бездіяльністю. А. Авторгов запевняє. що не мав підстав для повернення документу без прийняття до виконання.

2. Наявність ухвали суду про заборону приватному виконавцеві виконувати рішення. А. Авторгов пояснив, що боржником за цією ухвалою приватний виконавець не був, в ухвалі про нього не йдеться, як не говориться про заборону виконання рішення суду або його припинення. Більше того, він зазначи, що забезпечення позову шляхом заборони виконувати інше рішення суду не може бути ухвалене.

Скаргу на А. Авторгова в Мінюст подав учасник виконавчого провадження - боржник.

Приватний виконавець збирається оскаржити рішення дисциплінарної комісії в суді.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини