Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Спецвимоги для держслужбовців-керівників розроблять окремо

8 травня 2018, 16:43
375
1
Автор:
Реклама

Встановлено, що з метою розроблення службою управління персоналом державного органу спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В», формується заявка на добір персоналу. У такій заявці зазначається основна інформація про посаду, необхідні завдання та обовязки, вимоги до досвіду роботи, освіти, професійних знань та компетентностей.

Оновлено Порядок визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В».

Відповідні зміни внесено наказом Нацагенства з питань державної служби від 16 березня 2018 року № 62, який набув чинності 8 травня 2018 року.

Суб'єкт призначення разом із службою управління персоналом відповідного органу формують заявку на добір персоналу на посади державної служби:

- категорії «Б» (посади керівників територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та інших державних органів, їх заступників);

- категорії «Б» (посади керівників апаратів місцевих державних адміністрацій, їх заступників; керівників структурних підрозділів таких адміністрацій, у тому числі зі статусом юридичної особи публічного права);

- категорії «Б» (посади керівників самостійних структурних підрозділів державних органів);

- категорії «В», визначені структурою державних органів, у разі недоцільності утворення структурних підрозділів.

На інші посади держслужбовців категорій «Б» і «В» такі заявки формують безпосередні керівники.

Служба управління персоналом:

- на основі заявки розробляє спеціальні вимоги;

- готує проект умов проведення конкурсу, який погоджує з особою, яка формувала заявку, крім випадків її формування суб'єктом призначення;

- готує проект наказу про затвердження умов проведення конкурсу, який подає керівнику державної служби (суб'єкту призначення).

Нагадаємо, що посади, які входять до категорій «Б» і «В» визначені ст.6 Закону «Про державну службу».

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини