Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада суддів перевірить Голосіївський райсуд

25 квітня 2018, 11:14
105
0
Автор:
Реклама

Голова Ради суддів України Олег Ткачук заявив, що Рада підтримує дії правоохоронних органів, спрямовані на боротьбу з корупцією в судовій системі.

Про це повідомляє прес-служба судової влади.

О. Ткачук прокоментував затримання детективами НАБУ судді Голосіївського райсуду і його посередника за підозрою в хабарництві, вказавши на необхідність дотримання Конституції і законодавства, регулюючого затримання і утримання під вартою або арештом судді.

Також він повідомив, що Рада суддів України планує провести невідкладну перевірку організації роботи Голосіївського районного суду міста Києва.

"Результати перевірки будуть доведені до відома громадськості", - відмітив О. Ткачук.

"Кожен випадок звинувачення в порушенні суддями або працівниками судів етичних норм, свідомого порушення закону буде предметом вивчення і відповідного реагування з боку ССУ", - відмітив О. Ткачук.

"Такі випадки спонукають нас до проведення ретельної перевірки організації роботи в тому суді, де виявлено правопорушення", - додав він.

Нагадаємо, 23 квітня детективи НАБУ затримали при отриманні неправомірної вигоди суддю Андрія Новака і колишнього суддю Олександра Билыка.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини