Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Посилено соцзахист військовослужбовців-іноземців

19 квітня 2018, 11:20
256
0
Автор:
Реклама

Народні депутати підтримали в другому читанні законопроект, яким усувається диспропорція, що виникла в чинному законодавстві щодо соціальних виплат військовослужбовцям Збройних Сил України залежно від наявності громадянства України.

Відповідний Закон "Про внесення змін до ст. 21-4 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" (щодо удосконалення окремих питань виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України)" (проект № 6689) прийнято Верховною Радою 19 квітня.

Документом встановлено, що на іноземців та осіб без громадянства, які на законних підставах проходять військову службу у Збройних Силах України за контрактом, поширюються умови і порядок виплати одноразовоЇ грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності, передбачені для військовослужбовців - громадян Україна і членів їх сімей.

Нагадаємо, законопроект № 6689 було прийнято за основу ВР 5 грудня 2017 року

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини