Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поновлюється робота антирейдерських аграрних штабів

18 квітня 2018, 14:55
171
0
Автор:
Реклама

Уряд прийняв рішення поновити роботу антирейдерських аграрних штабів на час проведення посівної кампанії. Про це 18 квітня в Кабміні повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.

Міністр підкреслив, що вже отримано декілька сигналів з регіонів про можливість загострення ситуації із захопленням земель в період сільськогосподарських робіт. Також він нагадав, що створені у минулому році антирейдерські аграрні штаби довели свою ефективність під час кампанії збору зерна влітку та восени.

Павло Петренко також звернув увагу, що вже ліквідовано технічну можливість проводити реєстрацію земельних «ділянок-привидів» і введено автоматизовану систему обміну інформацією між земельним кадастром та реєстром нерухомості. Окрім цього, запущено сервіс «SMS-Маяк», який дає можливість власнику контролювати будь-які спроби внести зміни до реєстру щодо своєї земельної ділянки.

Нагадаємо, «SMS-Маяк» запущений на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». Цей електронний сервіс дозволяє оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості щодо конкретного об'єкта нерухомості з SMS-повідомлення, електронного листа, а також повідомлення в кабінеті користувача.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини