Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Legal 500 рекомендує АТ "Скляренко, Сидоренко та Партнери" для вирішення спорів в Україні

16 квітня 2018, 12:23
190
0
Автор:
Реклама

Legal 500, 2018 рекомендує Скляренко, Сидоренко та Партнери серед найкращих юридичних фірм з вирішення судових спорів в Україні.

 

У 2017 році адвокатське об' єднання працювало над низькою складних справ щодо прав інтелектуальної власності, трудового права, адміністративних, корпоративних, інвестиційних та майнових спорів, а також кримінальних проваджень, пов'язаних з посадовими злочинами.

 

Legal 500 також рекомендує Олександра Скляренка, Андрія Сидоренка та Андрія Тригуба серед провідних судових юристів в Україні.

 

"Серед головних переваг нашого підходу до вирішення спорів - ефективна регіональна ятір адвокатів, профільна спеціалізація юристів та поєднання суднового захисту з PR і GR інструментами", - коментує Олександр Скляренко.

 

Скляренко, Сидоренко та партнери - юридична фірма повного циклу. Значний досвід адвокатського об' єднання у сфері вирішення спорів щорічно одержує визнання провідних українських та міжнародних професійних рейтингів, зокрема The Legal 500; the Ukrainian Law Firms; Вибір клієнта.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини