Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Починаються перевірки пожежної безпеки

30 березня 2018, 12:30
368
1
Автор:
Реклама

ДСНС з сьогоднішнього дня починає масштабні перевірки безпеки торгових центрів, шкіл, дитсадів і інших місць масового перебування людей. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман підкреслив, що ці перевірки необхідно зробити якнайшвидше в повній координації з місцевою владою. І що перевірки не можуть бути інструментом тиску, але повинні забезпечити безпеку громадян. Голова ДСНС Микола Чечоткін сказав, що перевірки проходитимуть в режимі додаткового тренування персоналу.

Мер Києва Віталій Кличко також доручив управлінню з надзвичайних ситуацій міськдержадміністрації перевірити усі торговельні приміщення і об'єкти поблизу станцій метро і зупинок громадського транспорту на дотримання норм пожежної безпеки. У свою чергу, КП "Київський метрополітен" проведе інвентаризацію усіх об'єктів комерційного, торгового і соціально-побутового призначення, розташованих в технічних зонах метрополітену або недалеко від входів-виходів на станції на дотримання норм пожежної безпеки. Йдеться про об'єкти, розташовані в межах 10 метрів від вентиляційних кіосків і в межах 20 метрів від входів-виходів на станції.

З порядком проведення перевірок дотримання законодавства про пожежну безпеку можна ознайомитися в модулі «Алгоритми дій для бізнесу»

Детальніше про практичні рекомендації щодо перевірки об'єктів нерухомості Ви можете дізнатися, відвідавши практикум "Угоди з нерухомістю в нових умовах: корпоративні договори, оренда землі і комерційної нерухомості, усі форми відчуження, іпотека", який відбудеться 25 квітня. З його програмою можна ознайомитися тут.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини