Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Астерс призначає Оксану Легку радником практики вирішення суперечок

13 березня 2018, 16:00
354
1
Автор:
Реклама

Юридична фірма "Астерс" рада повідомити про підвищення Оксани Легкої до посади радника фірми в практиці вирішення суперечок.

Оксана приєдналася до команди Астерс на посаді юриста в листопаді 2009 року і була підвищена до позиції старшого юриста в травні 2016 року. До цього вона працювала на посаді молодшого юриста в одній з провідних юридичних фірм України. Оксана отримала диплом магістра права в Національній академії управління і завершила програму МВА в Академії AFW Wirtschaftsakademie Bad Harzburg (Німеччина).

Юридична експертиза Оксани охоплює спектр галузей права, у тому числі вирішення суперечок, корпоративне право і злиття і поглинання, а також широкий круг питань комерційного характеру, з акцентом на регульовані індустрії, включаючи сільське господарство, роздрібний сектор і технології, медіа і телекомунікації. Оксана надавала консультації стосовно комплексних і безпрецедентних суперечок, а також представляла інтереси клієнтів в судах України і міжнародних арбітражних інститутах. Серед клієнтів, з якими працювала Оксана, - найбільші міжнародні і українські компанії, серед яких VimpelCom, ED & F Man Holdings, S.C. Johnson, Philip Morris Ukraine, Swedbank, Telia Carrier та ін.

Коментуючи призначення, керівний партнер Астерс Олексій Дидковский відмітив: "Підвищення Оксани Легкої до позиції радника - це визнання її бездоганності не лише в наданні юридичних консультацій, але і в досягненні цілей клієнтів і фірми. Ми сподіваємося на подальші успіхи Оксани в її кар'єрі в Астерс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини