Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держлікслужба вперше за три роки перевірить діяльність аптек

28 лютого 2018, 17:23
1016
0
Автор:
Реклама

Кабмін визначив перелік органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія Закону "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". Держлікслужба увійшла у цей перелік.

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками цього року розпочне систематичні та планові перевірки аптечних закладів. Тобто відомство перевірить діяльність аптек у повному обсязі, у тому числі і ліки, які вони реалізують.

"Понад три роки аптечні заклади та лікарські засоби, які вони реалізували, були практично поза профільним контролем. Тобто недобросовісні учасники ринку мали підстави цим реально зловживати. І мова тут іде не лише про якість чи фальсифікат ліків, але й про відсутній контроль за цінами на медикаменти" - зазначив заступник міністра охорони здоров'я Роман Ілик.

Нагадаємо, що 23 лютого вступила в силу постанова Кабміну від 18 грудня 2017 року № 1104. Ця постанова визначила перелік органів держконтролю, на які не поширюється Закон про мораторій на перевірки

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини