Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податки. Що нового?

22 лютого 2018, 16:00
1297
0
Автор:
Реклама

Податкові питання вічні. Особливо з урахуванням того, що кожен новий рік вже за традицією приносить немало нових віянь. 2018 не став винятком, тому в сьогоднішньому номері ЮРИСТ&ЗАКОН - аналіз свіжих змін до Податкового кодексу.

Варто зауважити, що зміни ці досить ґрунтовні. Вони торкнулися і податку на додану вартість, і акцизних податків, і податку на нерухомість, і єдиного податку. На найбільш пильну увагу з боку бізнесу заслуговують новели корпоративного оподаткування, особливо нові правила податку на прибуток. Їх детальний аналіз - у статті "Бізнесу: головні новели корпоративного оподаткування".

І на чільному місці - свіжі тенденції розгляду податкових спорів судами, і передусім - ВСУ. Та й новий Верховний Суд вже встиг залишити свій слід в історії непростих взаємин ДФС і платників податків. Детальніше про це - у статті "Верховний Суд і податкові спори: що нового, що старого"?.

До слова про новий Верховний Суд - інтерес навколо нього не вщухає, і ми теж продовжуємо пильно відстежувати не лише практику, а й сам процес "включення". Чергову і, упевнені, не останню порцію аналітики ви знайдете у статті "Верховний Суд: перезавантаження", яка відкрита для читання на нашому сайті.

Про ці та інші теми читайте в сьогоднішньому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 07 від 22.02.2018. Номер доступний лише для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номера чи передплатіть видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини