Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Банки оприлюднюватимуть більше інформації

20 лютого 2018, 12:44
940
0
Автор:
Реклама

Нацбанк з березня почне щомісячну публікацію значень економічних (пруденційних) нормативів та складових регулятивного капіталу в розрізі окремих банків. Перша публікація даних розкриє показники за лютий 2018 року.

Ці показники також публікуватимуть банки на своїх сайтах щомісячно до 10 числа.

Також банки почнуть публікувати на своїх сайтах оборотно-сальдові баланси, інформацію про структуру кредитного портфелю у розрізі видів економічної діяльності, а також дані про якість кредитного портфелю.

Оборотно-сальдовий баланс за звітний місяць публікуватиметься до 25 числа місяця, наступного за звітним, а за грудень - до 1 лютого наступного року. Дані з урахуванням коригуючих проводок за звітний рік мають бути опубліковані банками до 25 квітня року, наступного за звітним.

Інформація про розподіл кредитів, наданих фізичним і юридичним особам, за класами боржника за звітний місяць публікуватиметься до 25 числа місяця, наступного за звітним, за грудень - до 1 лютого наступного року.

Дані про структуру кредитів суб'єктам господарювання за видами економічної діяльності публікуються щорічно до 1 лютого.

Публікація таких даних передбачена постановою від 15 лютого 2018 № 11 «Про встановлення переліку інформації, що підлягає обов'язковому опублікуванню банками України», яка набирає чинності 21 лютого 2018 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини