Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив річну національну програму Україна-НАТО

14 лютого 2018, 17:30
656
0
Автор:
Реклама

Уряд затвердив Річну національну програму Україна-НАТО на 2018 рік та схвалив відповідний проект Указу Президента.

Так, РНП є головним програмним документом, що регулює комплекс питань співробітництва з НАТО. Програма на 2018 рік передбачає 444 заходи за участю 58 міністерств і відомств, не рахуючи місцеві органи влади й інші інститути та організації.

Нагадаємо, що РНП на 2017 рік містить 375 заходів, з яких виконано 307 (81,9%), 49 виконуються (13%), 19 не виконано з об'єктивних причин.

Крім того, Кабмін затвердив План заходів з реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2018 рік.

Ці заходи конкретні, розраховані на різні цільові аудиторії і охоплюють усі регіони України. Їх фінансування передбачає бюджетна програма «здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері». За цією програмою Держкомтелерадіо отримало відповідні витрати.

В Уряді зазначають, що такі заходи підвищать рівень підтримки українців державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції і рівень довіри до НАТО як до інституту, який відіграє ключову роль в зміцненні міжнародної безпеки.

Річну національну програму та План заходів Кабмін затвердив на засіданні 14 лютого.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини