Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Законопроекти про передачу земель відхилено

7 лютого 2018, 10:34
1938
0
Автор:
Реклама

Народні депутати на вечірньому засіданні 6 лютого розглянули три законопроекти про внесення змін до Податкового кодексу та деяких законодавчих актів щодо стимулювання створення і діяльності дрібних фермерських господарств та деконцентрації повноважень у сфері земельних відносин: №7363, № 7363-1, № 7363-2.

При цьому Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин рекомендував прийняти за основу президентський законопроект № 7363 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо стимулювання створення та діяльності дрібних фермерських господарств та деконцентрації повноважень у сфері земельних відносин».

Проект передбачав передачу об'єднаним територіальним громадам в комунальну власність землі державної власності в межах їх території. Також мав бути змінений склад платників єдиного податку 4-ої групи сільськогосподарських товаровиробників.

Під час обговорення депутати погодилися з податковою частиною пропозицій, питання виникли стосовно змін Земельного кодексу.

За результатами голосування усі три законопроекти було відхилено.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини