Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Проект з працевлаштування переселенців продовжили до кінця року

31 січня 2018, 17:47
1051
0
Автор:
Реклама

Пілотний проект працевлаштування членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб продовжено і поширено на декілька областей. Уряд підтримав пропозиції Мінсоцполітики щодо:

- продовження строку дії пілотного проекту до 31 грудня 2018 року;

- залучення до реалізації пілотного проекту трьох об'єднаних територіальних громад (Баранівська міська об'єднана територіальна громада Житомирської області, Кіптівська сільська об'єднана територіальна громада Чернігівської області та Миколаївська міська об'єднана територіальна громада Донецької області);

- розширення стимулюючих механізмів створення робочих місць для учасників пілотного проекту.

У 2018 році фінансова допомога також надаватиметься діючим суб'єктами господарювання, які створюватимуть робочі місця для учасників пілотного проекту.

Пілотний проект «Рука допомоги» Мінсоцполітики впроваджує за підтримки Всесвітнього банку з 1 грудня 2016 у Львівській, Полтавській і Харківській областях.

Головним запропонованим механізмом стимулювання до повернення на ринок праці є надання учасникам пілотного проекту безвідсоткової поворотної фінансової допомоги для закупівлі обладнання і матеріалів з метою організації власного бізнесу.

Відповідну постанову «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2015 № 1154 і від 5 квітня 2017 № 224» прийнято на засіданні Кабміну 31 січня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини