Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Щомісячні надбавки реформаторам не повинні перевищувати 55 тис. грн

29 січня 2018, 15:19
1148
0
Автор:
Реклама

Кабмін зменшив граничний розмір нижнього порогу щомісячної надбавки за виконання особливо важливої роботи для фахівців з питань реформ.

Так, Державний секретар Кабінету Міністрів, державний секретар міністерства, керівник державного органу може отримати від 40 до 55 тис. грн щомісячно. Перший заступник Державного секретаря Кабміну, перший заступник керівника державного органу - від 36 200 до 50 тис. грн. Заступник Державного секретаря Кабміну, заступник керівника державного органу - від 36 500 до 50 тис. грн. Генеральний директор директорату, директор генерального департаменту, генеральний директор Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції - від 37 570 до 50 тис. грн. Керівник експертної групи директорату, генерального департаменту, Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції - від 33 тис. до 45 тис. грн. Державний експерт директорату, генерального департаменту, Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції - від 28 300 до 40 тис. грн.

Раніше нижній поріг надбавок таких фахівців був нижче.

Зміни передбачено постановою Кабміну від 25 січня 2018 року № 24 «Про впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів, органів та установ системи правосуддя у 2018 році», яка повинна застосовуватися з 1 січня. Цією ж постановою встановлено розміри посадових окладів помічників суддів та секретарів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини