Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Касаційний адміністративний суд закрив справу за позовом Мін'юсту про несумісність суддів

26 січня 2018, 15:41
1259
0
Автор:
Реклама

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду розглянув адміністративну справу № П/9901/77/18 за позовом Міністерства юстиції України до Вищої ради правосуддя про визнання рішень протиправними та їх скасування, зобов'язання вчинити дії.

За результатами розгляду позовної заяви Верховний Суд закрив провадження у цій справі.

Мін'юст просив суд визнати протиправними та скасувати ухвали членів ВРП, якими залишено без розгляду і повернуто до Мін'юсту звернення про порушення вимог щодо несумісності низки суддів. У відзиві на адміністративний позов ВРП зазначено, що звернення Міністерства юстиції не відповідає вимогам закону, оскільки здійснене поза межами процедур, визначених Законом «Про очищення влади», не містить фактичних даних щодо недостовірності повідомлених суддями відомостей та висновку ДСА про результати перевірки.

Рішення було прийнято 25 січня.

Усі рішення судів ви можете легко знайти в Системі аналізу судових рішень VERDICTUM, яка створена для аналітичної роботи з багатомільйонним масивом судових рішень. Якщо ви ще не користуєтеся системою, то рекомендуємо замовити тестовий доступ або придбати VERDICTUM.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини