Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Першим кандидатом в члени Вищої ради правосуддя став одеський суддя

19 січня 2018, 14:24
1611
0
Автор:
Реклама

18 січня в секретаріат Вищої ради правосуддя поступили документи першого кандидата в члени ради.

Першим документи подав Осипов Юрій Володимирович. Він обіймає посаду судді Одеського апеляційного адміністративного суду. Його стаж роботи на посаді судді - 23 року.

У своєму мотиваційному листі кандидат відмітив, що має значний стаж роботи в судовій системі, знає проблемні питання, що вимагають рішення. Ю. Осипов упевнений, що його професійний і життєвий досвід допоможе в підборі доброчесних і принципових суддів, і прагне внести внесок у розвиток правової держави.

Нагадаємо, прийом документів продовжиться до 24:00 2 лютого 2018 року.

З детальною інформацією про кандидатів можна ознайомитися на офіційному сайті Вищої ради правосуддя в розділі "Кандидати до складу ВСП".

З'їзд суддів України, призначений на 5 березня, обере членів ради з числа суддів або суддів у відставці шляхом таємного голосування із списку кандидатів, обнародуваної секретаріатом Вищої ради правосуддя в газеті "Голос України" після завершення прийому документів.

Обраним на посаду члена Вищої ради правосуддя вважається кандидат, який за результатами таємного голосування отримав більшість голосів обраних делегатів з'їзду суддів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини