Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держвиконавець допустив стороннього до реєстру нерухомості

17 січня 2018, 15:36
1313
0
Автор:
Реклама

Прокуратура Київської області повідомила про направлення до суду обвинувального акта стосовно колишнього державного виконавця, який вніс неправдиві відомості до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. До того ж, після зазначених дій зловмисник надав сторонній особі копію особистого ключа, а також свої логін і пароль для несанкціонованого доступу до цього реєстру.
Правоохоронці уточнили, що спільник чиновника повинен був в обумовлений час увійти в реєстр і здійснити несанкціоновану реєстраційну дію щодо накладення арешту і зняття арешту щодо визначеної ними нерухомості.
Державному виконавцю за такі дії загрожує позбавлення волі до 6 років за несанкціоновані зміни інформації, що обробляється в автоматизованих системах.
Нагадаємо, про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися SMS-повідомленням, електронним листом, а також повідомленням в кабінеті користувача за допомогою спеціального сервісу SMS-Маяк, запущеного на технічній базі «ЛІГА: ЗАКОН». Контролюючи реєстраційні дії щодо свого майна, власник зможе швидко відреагувати на незаконні дії і захистити свої права.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини