Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мін'юст вимагає від «Київенерго» відшкодувати виплачену за рішенням ЄСПЛ компенсацію

17 січня 2018, 13:25
988
1
Автор:
Реклама

Міністерство юстиції України звернулося з регресним позовом до ВАТ «Київенерго» з вимогою відшкодувати сплачені державою кошти за рішенням Європейського суду з прав людини.

До Господарського суду міста Києва надійшов позов Міністерства до «Київенерго» про відшкодування завданої державному бюджету шкоди у розмірі 54 179 613,40 грн.

Позовні вимоги обгрунтовані виплатою з Держбюджету на виконання рішення Європейського суду з прав людини у справі «ТОВ «Золотий Мандарин Ойл» проти України» більше 54 млн грн, обов'язок з відшкодування яких, на думку Міністерства, повинно нести «Київенерго».

За результатами автоматизованого розподілу справа № 910/ 22855/17 передана на розгляд судді Господарського суду міста Києва Головатюку Любомиру Дмитровичу.

Підготовче засідання у справі відбудеться в 09:30 25 січня в залі №3 у приміщенні суду за адресою: 01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44-В.

Усі рішення судів ви можете легко знайти в Системі аналізу судових рішень VERDICTUM, створеній для аналітичної роботи з багатомільйонним масивом судових рішень. Якщо ви ще не користуєтеся системою, то рекомендуємо замовити тестовий доступ або придбати VERDICTUM.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини